We zochten voor Grietje (kijk in het archief, het G-nest) een maat die we Hans noemden. Hans en Grietje gaan naar Mila en Fabio, maar die gaven ze andere namen. In afwachting van de twee katjes maakte Mila een verhaal:

Het poes en verhaal.


miauw ik ben Frummel. En wie ben jij? --------------

Ik ga bei mila en fabio wonen. En mei vriend je zwabber gaat ook mee.

Dan kun en wei samen in de hangmat speelen.

Ik ben zwabber.Als wij bij mila en fabio wonen gaan we samen door het huis rennen. En dan zijn we gelukeg. En we gaan in de tuin naar de cafia gluren. Maar we mogen haar niet vangen.


Als we voor de eerste keer naar buiten mogen gaan we op aventuur. Dan gaan we spinen vangen. En fliegen. En heel hard rennen. Heeeeeeel hard!

Dan komen alle poesen van de buren bij ons kijken en dan maken we nieuwe vrienden. Dan doen we poesenpiknik. Met een toetje. Of een ijsje. En toretjes.

En spinetjes. Mila vint het fein als wei de spinen wegdoen. Want mila vint spinen niet zo leuk. Maar fabio vint het zieleg voor de spinen.


In de tuin woont ook een muis die heel lief is. Hij is ront en klein en zacht. Maar die gaat in sein holetje. Dan gaan wij hem niet vangen.

We hebben er zo een zin in om bei mila en fabio te wonen.

We gaan alemaal samen tv kijken. Fabio en mila en de muis en de cafia en wij.

Dan probiren we om alles te vangen.


Wort vevolgt!!!!


Groetjes van mila.
Poes en verhaal 2.


Kijk eens hoe goed ik kan klimmen. Ik hou heel erg van klimmen.

Ik ben straks het eerste boven. Ik vin heel erg leuk dat ik bij mila en fabio mag wonen. En ze hebben een muisje die ik mag pakken. Die is nep! Dat wort lage. Hihi hoho.

Ik ben het besten klimbeest van de wirelt!!!

Als het sneeuwt gaan we samen in de sneeuw rolen. We maken een sneeuwpop die leikt op een poes. We schaatsen op het ijs. We doen mooien kunstjis. Frummel hebt een rokje aan en zwabber hebt een broek aan. Kijk is hoe mooi we op de ijs dansen.

Frummel vliegt door de lucht en zwabber hout haar vast. Ze steppen door de ront. Ze springen op de trampoline. We eten buiten aan de tafeltje.En spelen samen. We eten sjienees. Jammie!

En dan blijven we mooi en lekker ront! Net als cafield.

De poesen ziten met de bladeren te speelen
En met de takken
Ze hoeven zig niet te verveelen
Want ze gaan ales lekker pakken
Ze klimmen in de boomen
En als ze spinen zien gaan ze die opeeten
Als ik roep wilen ze niet koomen
Dat kunen we dan wel vegeeten.Mila Bigini.

terug